donderdag 3 december 2009

Ik ben toch zeker Sinterklaas niet?!


Maar mijn dochters denken daar anders over. "Die derde generatie is echt VEEL beter!" roept Pien en probeert zich door 2 gesloten deuren en langs twee muren verstaanbaar te maken zodat je je het geluidsniveau ervan enigzins kunt voorstellen. Berend zit inmiddels op de Pixmania site te surfen. Onze dochters "willen" een IPod "verder hoef ik dan niks" 0-o nee dat zal dan g****r ook wel waar wezen. Maar ze hebben het eerst aan papa gevraagd ............... de slimmerds. En dus is het al min of meer toegezegd.

Blijft over dat wij nu voor de twee jongens op zoek zullen moeten gaan naar enige kinderkadoos. Het vervelende is dat ze eigenlijk met weinig dingen spelen. Ze doen voornamelijk spellen op de computer, hun nintendo's, de wii en de playstation en dat was het zo'n beetje.  Met de dochters was dat vroeger héél anders die vonden knutselen en plakken en knippen het einde en dus scoorden knutsel materialen hoge ogen. Maar de jongens zijn echt een ramp op speelgebied. En ik ben een slechte moeder want ik laat ze ................ dus heb ik ook dit jaar weer een pc spel gekocht en een wii-game. Maar ik heb ook een boek gekocht, zie je wel ik probeer het wel hoor ............... en anders is het de schuld van de Sint. Die kan soms van die "achterlijke" kadoos kopen.

p.s. toen manlief en ik op stap waren voor de kadootjes vroeg hij of ik al iets voor mijzelf heb? Hij heeft een boek en een dvd voor zichzelf als kado aangeschaft. Als ik nu iets dommig vind! Dan is het wel een kadoo voor mezelf uitzoeken ...................... ben benieuwd of ie nog iets voor me gaat kopen ................ ws niet.

2 opmerkingen:

  1. Betaal hem die dvd en dat boek terug, heb jij al een kado voor hem, en moet hij er nog eentje voor jou vinden :) Maak het hem vooral zo makkelijk mogelijk en gil bij elke winkel "Ooohh dat is toch zoiets moois!!"
    Nee?? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij begreep de hints gewoon niet! Zelfs toen ik een ketting had aangeduid in een boekje van de juwelier uit het dorp begreep ie de hint niet. Heb maar een boek gekocht ...........snel en makkelijk koken met Nigella Lawson ........ over 2 weken ben ik jarig ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen