dinsdag 24 november 2009

De prins en het vliegtuig .......................Ooit heel lang geleden was er eens een prins. Die prins was gek van vliegen. Niet op een vliegend tapijtmaar met vliegtuigen en helikopters enzo. Toen hij een klein prinsje wist hij al dat hij dat later zou gaan doen als hij 'groot' zou zijn. Maar toen de prins ouder werd en naar school ging vond ie daar niet zoveel aan. Hij gaf het allemaal op en ging in de C1000 op de afdeling 'Aardappelen, Groente en Fruit" werken. Toen 'ie' opgeroepen werd voor zijn dienstplicht vertrok hij naar vliegveld Twente om bij de Nederlandse Luchtmacht aan zijn prinselijke verplichtingen te voldoen. Om een lang verhaal kort te maken ............... de prins werkt nu voor Eurocontrol het Europese Veiligheid Instituut voor het Luchtverkeer. 


Maaaaaaaaar ...........................


De prins kreeg 4 kindertjes. Eentje daarvan staat op het punt om in 2011 haar ASO af te ronden en Karlijn zou Karlijn niet zijn als ze nu toch al eens op zoek ging naar haar toekomstige studie. En dus opperde de prins of het niet een idee was om eens te gaan kijken bij de informatiedag voor de Nederlandse Luchtvaartschool in Deurne. En zo vertrokken ze zaterdag. De prins voelde zijn bloed alweer sneller stromen maar Karlijn weet het nog allemaal niet. Twee jaar weg van huis. Opleiding in Eelde (where the f**** ligt Eelde?) en dan ook nog naar de States??

Nee ze is niet over enthousiast ........................... dus we zullen nog eens verder moeten zoeken. Andere mogelijkheden onder ogen zien. En de prins??? Die droomt verder en er zijn nog 1 prinsesje en 2 pinsjes over die kunnen allemaal vlieger worden .................... toch??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten